Рецепт стейку зі свинини в соєвому соусі

0 комментариев

Стейк зі свинини на вечерю – просте та ситне блюдо. Ви витратите на приготування трохи більше 30 хвилин і отримаєте ароматне та соковите м’ясо в незвичайній інтерпретації із соєвим соусом та зеленою цибулею. Доповніть стейк пюре або вареними овочами.

Стейк зі свинини на вечерю – просте та ситне блюдо. Ви витратите на приготування трохи більше 30 хвилин і отримаєте ароматне та соковите м’ясо в незвичайній інтерпретації із соєвим соусом та зеленою цибулею. Доповніть стейк пюре або вареними овочами.

Стейк зі свинини – чудовий варіант для ситної вечері. Візьміть свинячий окіст: м’ясо зі стегна або сідниці. Воно відмінно просмажиться і залишиться м’яким та соковитим. Саме слово «окіст» утворилося від давньоруської «кірки», тобто нога.

Рецепт стейку зі свинини в соєвому соусі

Найкраще смажити стейк на сковороді-гриль. Але найзапашніше м’ясо виходить на вугіллі – візьміть на замітку перед майбутнім дачним сезоном. Якщо ви не користуєтесь грилем, візьміть будь-яку сковорідку з гарним покриттям, щоб м’ясо не прилипало до поверхні.

З свинячого стегенця робляться відомі делікатеси: італійське прошутто, іспанський хамон і російська буженина.

Складові

  • Вершкове масло – 50 Грамів
  • Соєвий соус – 60 Мілілітрів
  • Зелена цибуля – 1 Пучок
  • Часник – 2 Зубчика
  • Стейк зі свинячого стегенця – 6 Штук
  • Енергетична цінність
  • Калорійність 258 ккал
  • Білки 14 г
  • Жири 22 г
  • Вуглеводи 2 г

Рецепт стейку зі свинини в соєвому соусі

Спосіб приготування

Розтопіть на сковороді вершкове масло|мастило| і влийте соєвий соус. Обсмажте зелену цибулю та часник до рум’яності.

Викладіть стейки, накрийте кришкою та готуйте по 8-10 хвилин з кожного боку. Зніміть кришку та продовжуйте готувати ще 10 хвилин.

Щоб приготувати правильний стейк, обсмажити м’ясо з обох боків на сильному вогні. Так запечатається сік, і стейк буде дуже смачним.

Пам’ятайте, якщо у вашому м’ясі багато сухожилок та зв’язок, час термообробки збільшиться. Саме тому для стейків потрібно брати задній окіст.

Свинину не можна їсти непрожареною, оскільки в ній можуть залишитися личинки паразитів. М’ясо можна подавати, коли воно прогрівається до 72? Стейки готуються від 15 хвилин до півгодини. Час залежить від величини та товщини вашого шматка.

У свинячому стегенці міститься багато білка, вітамін В, який зміцнює нервову систему та покращує функції мозку.

Подавайте стейк із свинини з будь-яким гарніром. Страву доповнять овочі, печена картопля або батат, крупи.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *